BRAND AMBASSADOR

Als Brand Ambassador ben jij verantwoordelijk voor het helpen bouwen van een krachtig horecamerk voor onze klanten en partners. Dit doe je door hen te voorzien van oprecht advies, snelle en fantastische service
en - natuurlijk - de beste producten en designs. Jij bent assertief en verrast altijd positief.

FULL-TIME - UTRECHT

HI, WIJ ZIJN THE BRANDING CLUB! 👋

Onze missie is vooruitstrevende horecabedrijven te helpen groeien. Door op een creatieve, efficiënte en duurzame manier bedrukte horecaproducten te leveren, helpen we onze klanten merkbeleving, naamsbekendheid en omzet te vergroten.

SPELEN OM TE WINNEN

Bij The Branding Club doen we dingen graag anders. Ons team bestaat uit creatieve, leergierige professionals met een horecahart, die 100% commitment hebben op resultaat en altijd in staat zijn om te stretchen. Want, we geloven dat één factor bovenal essentieel is voor de groei van onze club: de persoonlijke groei van de mensen die er onderdeel van uitmaken. En groei en comfort gaan niet samen.

ONZE MISSIE

The Branding Club is in de zomer van 2019 opgericht met het doel vooruitstrevende horecabedrijven te helpen het maximale uit hun horecamerk te halen, door hen van A tot Z te helpen met alles omtrent bedrukte horecaproducten. 

 

We onderscheiden ons onder meer door innovatieve producten, 24/7 persoonlijke service, een in-house team van grafische ontwerpers, productexperts en inkopers, logistiek op maat en korte productietijden.

 

We werken - samen met toppartners als HANOS, Bidfood, MAKRO en VHC - voor steeds meer toonaangevende horecabedrijven, waaronder Van der Valk, La Place, The Avocado Show, Vegan Junk Food Bar en meer.

JOUW IMPACT

Horecabedrijven hebben onze hulp harder dan ooit nodig. Als Brand Ambassador bij The Branding Club ben je de hele dag in de weer met onze propositie. Je voorziet onze klanten van oprecht advies en schakelt met onze partners (resellers) over kansen in de markt. Samen met je gedreven collega's zorg je dat we zo snel mogelijk zo veel mogelijk vooruitstrevende horecabedrijven positief kunnen verrassen met onze propositie.

 

Omdat we snel groeien (minstens 10% per maand), is het belangrijk dat je in staat bent om zelfstandig en snel de juiste producten en voorwaarden uit te werken voor onze diverse klanten. Hiervoor werk je nauw samen met je collega’s van marketing, design, backoffice, inkoop en logistiek. Daarnaast word je intensief persoonlijk gecoacht door een High Performance Coach om jezelf - zowel professioneel als persoonlijk - maximaal te ontwikkelen.

ONTMOET JE COLLEGA'S

Je werkt hoofdzakelijk samen met je collega's van ons (buitendienst) Brand Ambassador-team, alsmede je collega's van marketing en sales support.

ONS VERLANGLIJSTJE

Een Brand Ambassador bij The Branding Club

  • Is een echte go-getter: je doet wat nodig is

  • Heeft ruime horeca-ervaring (liefst leidinggevende functie)

  • Is leergierig, enthousiast, welbespraakt en niet verlegen

  • Spreekt en schrijft (zeer) goed Engels en Nederlands, Duits is een pre

  • Is in het bezit van een B-rijbewijs

  • Kan (leren) verkopen als de beste

JOUW VERLANGLIJSTJE

   The Branding Club biedt:

  • Intensieve, persoonlijke coaching op je persoonlijke en zakelijke groei door een High Performance Coach (t.w.v. €15k p/j)

  • Een (elektrische) auto van de zaak

  • Een essentiële functie binnen een jonge club die met ruim 10% per maand groeit

  • Flexibele kantooruren

WAT WE BIEDEN

Bij The Branding Club hechten we bovenal waarde aan één ding: resultaat. Zo lang onze mensen zich persoonlijk ontwikkelen, plukken onze klanten en wij als bedrijf daar de vruchten van. Horeca doet niet aan 9 tot 5, dus wij ook niet. Daarom hanteren we flexibele kantooruren.

Modern kantoor
in Utrecht

Bedrijfsfeestjes

Reiskosten-
vergoeding

Flexibele kantooruren

Pensioen-
bijdrage

TBC Merchandise

Lunch op kantoor

Laptop van
de zaak

Cake op je
verjaardag

Exemplaar Straight Line Leadership

Persoonlijke coaching (twv €15k)

Vijf ex-barista's
als collega's