Word jij onze nieuwe Brand Ambassador?

Spelen om te winnen

Bij The Branding Club doen we dingen graag anders. Ons team bestaat uit creatieve, leergierige professionals met een horecahart, die 100% commitment hebben op resultaat en altijd in staat zijn om te stretchen. Want, we geloven dat één factor bovenal essentieel is voor de groei van onze club: de persoonlijke groei van de mensen die er onderdeel van uitmaken. En groei en comfort gaan niet samen.

Onze missie

The Branding Club is in de zomer van 2019 opgericht met het doel vooruitstrevende horecabedrijven te helpen het maximale uit hun horecamerk te halen, door hen van A tot Z te helpen met alles omtrent bedrukte horecaproducten. 

 

We onderscheiden ons onder meer door innovatieve producten, 24/7 persoonlijke service, een in-house team van grafische ontwerpers, productexperts en inkopers, logistiek op maat en korte productietijden.

 

We werken - samen met toppartners als HANOS, Bidfood, MAKRO en VHC - voor steeds meer toonaangevende horecabedrijven, waaronder Van der Valk, La Place, The Avocado Show, Vegan Junk Food Bar en meer.

Jouw impact

Horecabedrijven hebben onze hulp harder dan ooit nodig. Als Brand Ambassador bij The Branding Club ben je de hele dag in de weer met onze propositie. Je voorziet onze klanten van oprecht advies en schakelt met onze partners (resellers) over kansen in de markt. Samen met je gedreven collega's zorg je dat we zo snel mogelijk zo veel mogelijk vooruitstrevende horecabedrijven positief kunnen verrassen met onze propositie.

 

Omdat we snel groeien (minstens 10% per maand), is het belangrijk dat je in staat bent om zelfstandig en snel de juiste producten en voorwaarden uit te werken voor onze diverse klanten. Hiervoor werk je nauw samen met je collega’s van marketing, design, backoffice, inkoop en logistiek. Daarnaast word je intensief persoonlijk gecoacht door een High Performance Coach om jezelf - zowel professioneel als persoonlijk - maximaal te ontwikkelen.

Ons verlanglijstje

Een Brand Ambassador bij The Branding Club

 • Is een echte go-getter: je doet wat nodig is

 • Heeft ruime horeca-ervaring (liefst leidinggevende functie)

 • Is leergierig, enthousiast, welbespraakt en niet verlegen

 • Spreekt en schrijft (zeer) goed Engels en Nederlands

 • Is in het bezit van een B-rijbewijs

 • Kan (leren) verkopen als de beste

Jouw verlanglijstje

The Branding Club biedt

 • Intensieve, persoonlijke coaching op je persoonlijke en zakelijke groei door een High Performance Coach (t.w.v. €15k p/j)

 • Een (elektrische) auto van de zaak

 • Een essentiële functie binnen een jonge club die met ruim 10% per maand groeit

 • Flexibele kantooruren

 • Onbeperkt verlof

Wat we bieden

Modern kantoor

in Utrecht

Bedrijfsfeestjes

Reiskosten-

vergoeding

Flexibele kantooruren

Pensioen-

bijdrage

TBC Merchandise

Lunch op kantoor

Laptop van

de zaak

Cake op je

verjaardag

Business Coaching (t.w.v. €15k)

Refferal

bonus

Vijf ex-barista's

als collega's

Solliciteren? Mail ons via

solliciteren@thebrandingclub.nl