Word jij onze nieuwe Lead Sales Support(er)?

In het kort

Als Lead Sales Support(er) ben je verantwoordelijk voor ons (nieuwe) Sales Support team, ondersteun je onze (buitendienst) Brand Ambassadors en fungeer je als essentiële schakel tussen onze teams van inkoop, backoffice, design en sales.

Spelen om te winnen

Bij The Branding Club doen we dingen graag anders. Ons team bestaat uit creatieve, leergierige professionals met een horecahart, die 100% commitment hebben op resultaat en altijd in staat zijn om te stretchen. Want, we geloven dat één factor bovenal essentieel is voor de groei van onze club: de persoonlijke groei van de mensen die er onderdeel van uitmaken. En groei en comfort gaan niet samen.

Onze missie

The Branding Club is in de zomer van 2019 opgericht met het doel vooruitstrevende horecabedrijven te helpen het maximale uit hun horecamerk te halen, door hen van A tot Z te helpen met alles omtrent bedrukte horecaproducten. 

 

We onderscheiden ons onder meer door innovatieve producten, 24/7 persoonlijke service, een in-house team van grafische ontwerpers, productexperts en inkopers, logistiek op maat en korte productietijden.

 

We werken - samen met toppartners als HANOS, Bidfood, MAKRO en VHC - voor steeds meer toonaangevende horecabedrijven, waaronder Van der Valk, La Place, The Avocado Show, Vegan Junk Food Bar en meer.

Jouw impact

Inmiddels weten we uit ervaring hoe waardevol onze propositie kan zijn voor horecabedrijven. We groeien hard, tot zover met gemiddeld 16% per maand. Om ervoor te zorgen dat we zo snel mogelijk van waarde kunnen zijn voor zo veel mogelijk vooruitstrevende horecabedrijven, zijn we constant aan het innoveren: efficiënte prospectselectie, leadgeneration en procesoptimalisatie zijn essentieel.

Als Lead Sales Support(er) ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van ons team van Brand Ambassadors. Daarnaast help je ons data-driven strategische beslissingen te nemen m.b.t. marktpenetratie. Je bent in staat om zowel strategisch als operationeel te werken. Denk hierbij aan essentiële taken als offertes maken, producten sourcen, leadlijsten maken/aankopen, assortiment beheren, (klant)data organiseren, orders doorzetten, prijslijsten samenstellen, tools bedenken, monsterpakketten samenstellen, campagnes uitwerken en beurzen voorbereiden.

Restaurant Chef

ALWAYS PLAY TO WIN

Ons verlanglijstje

Een Lead Sales Support(er) bij The Branding Club

 • Is een echte go-getter: je doet wat nodig is

 • Kent het verschil tussen winstopslag en winstmarge

 • Is leergierig, enthousiast, welbespraakt en niet verlegen

 • Kent Excel op zijn/haar duimpje

 • Is analytisch, nauwkeurig en doelgericht

 • Spreekt en schrijft (zeer) goed Engels en Nederlands

Jouw verlanglijstje

The Branding Club biedt

 • Een essentiële functie binnen een jonge, ambitieuze organisatie die hard groeit

 • Een groeiend sales team om mee te werken (momenteel 4 FTE)

 • Alle software/tools die je nodig hebt om data-driven beslissingen te nemen

 • Een marktconform salaris met performance-based incentives

 • Flexibele kantooruren

 • Mogelijkheid tot opbouwen en aansturen Sales Support team

 • Onbeperkt verlof

Wat we bieden

Modern kantoor

in Utrecht

Bedrijfsfeestjes

Reiskosten-

vergoeding

Flexibele kantooruren

Pensioen-

bijdrage

TBC Merchandise

Lunch op kantoor

Laptop van

de zaak

Cake op je

verjaardag

Onbeperkt verlof opnemen

Refferal

bonus

Vijf ex-barista's

als collega's

Solliciteren? Mail ons via

solliciteren@thebrandingclub.nl