Word jij onze nieuwe Marketing Manager?

In het kort

Het is tijd om onze marketing serieus aan te pakken. Dus, alle hens aan dek. Als (nieuwe) Marketing Manager trek je de kar en zorg je dat we horeca-Nederland omver blazen met unieke, relevante content op het gebied van alles wat met horeca en branding te maken heeft.

Spelen om te winnen

Bij The Branding Club doen we dingen graag anders. Ons team bestaat uit creatieve, leergierige professionals met een horecahart, die 100% commitment hebben op resultaat en altijd in staat zijn om te stretchen. Want, we geloven dat één factor bovenal essentieel is voor de groei van onze club: de persoonlijke groei van de mensen die er onderdeel van uitmaken. En groei en comfort gaan niet samen.

Onze missie

The Branding Club is in de zomer van 2019 opgericht met het doel vooruitstrevende horecabedrijven te helpen het maximale uit hun horecamerk te halen, door hen van A tot Z te helpen met alles omtrent bedrukte horecaproducten. 

 

We onderscheiden ons onder meer door innovatieve producten, 24/7 persoonlijke service, een in-house team van grafische ontwerpers, productexperts en inkopers, logistiek op maat en korte productietijden.

 

We werken - samen met toppartners als HANOS, Bidfood, MAKRO en VHC - voor steeds meer toonaangevende horecabedrijven, waaronder Van der Valk, La Place, The Avocado Show, Vegan Junk Food Bar en meer.

Jouw impact

Op het moment dat deze tekst geschreven wordt, bestaan we bijna twee jaar, waarvan 15 maanden tijdens de coronacrisis. Tot zover zijn we met gemiddeld 16% per maand gegroeid, hoofdzakelijk door referenties en word-of-mouth. Echter, we weten inmiddels wat we kunnen betekenen voor horecabedrijven en er is nog enórm veel te doen. Daarom is het alle hens aan dek en tijd om onze marketing serieus aan te pakken. In de breedste zin van het woord.

 

Video's, campagnes, fotografie, website, socials, PR, merchandise, you name it. Jij bent bekend met alle tools. Je bent in staat om zowel strategisch (ideeën bedenken) als operationeel (ideeën uitvoeren) te werken en je bent eindverantwoordelijk voor het realiseren van onze ambitieuze doelstellingen. Belangrijkste punten op de agenda: naamsbekendheid en duurzaamheid; heel horeca-Nederland moet ons kennen en we willen de koploper zijn als het gaat om het promoten van duurzame (verpakkings-)alternatieven voor de horeca. Ons marketingbudget bepaal jij.

Restaurant Chef

ALWAYS PLAY TO WIN

Ons verlanglijstje

Een Marketing Manager bij The Branding Club

 • Is een echte go-getter: je doet wat nodig is

 • Kent de Creative Cloud op zijn/haar duimpje, Wix is een pre

 • Is leergierig, enthousiast, welbespraakt en niet verlegen

 • Barst van de ideeën (hoe gekker, hoe beter)

 • Is bekend met de termen A/B-testen, ROI en CPC

 • Spreekt en schrijft (zeer) goed Engels en Nederlands

Jouw verlanglijstje

The Branding Club biedt

 • Een marketingbudget zonder plafond (mits ROI = 📈)

 • Een in-house team van creatieve Grafisch Ontwerpers dat niet kan wachten om met je te werken

 • Een marktconform salaris met performance-based incentives

 • Flexibele kantooruren

 • Mogelijkheid tot opbouwen en aansturen marketing team

 • Onbeperkt verlof

Wat we bieden

Modern kantoor

in Utrecht

Bedrijfsfeestjes

Reiskosten-

vergoeding

Flexibele kantooruren

Pensioen-

bijdrage

TBC Merchandise

Lunch op kantoor

Laptop van

de zaak

Cake op je

verjaardag

Onbeperkt verlof opnemen

Refferal

bonus

Vijf ex-barista's

als collega's

Solliciteren? Mail ons via

solliciteren@thebrandingclub.nl