Word jij onze nieuwe orderspecialist?

In het kort

Als Order Specialist ben je verantwoordelijk voor het belangrijkste deel van The Branding Club: het samenvoegen van inkoop, logistiek, design, verkoop en de financiële administratie.

Onze impact

We geloven dat krachtige branding essentieel is voor succes in de horecabranche. Daarom helpen we vooruitstrevende horecabedrijven van A tot Z met doeltreffende producten die hen helpen het maximale uit hun horecamerk te halen. Onze mensen zijn ambitieus en nieuwsgierig en ze bekijken dingen graag op een andere manier. Door in alles wat we doen het belang van onze klanten voorop te zetten en enkel producten te leveren waar we 100% achter staan, groeien we met minstens 10% per maand.

Jouw bijdrage

Eind 2020 verwerkten we €100k aan orders per maand. Begin 2022 zullen we naar verwachting door de grens van €1mln aan orders per maand gaan. Omdat we voor ieder van onze klanten maatwerkproducten leveren, is een goede balans tussen flexibiliteit (USP) en structuur (schaalbaarheid) essentieel. Een ijzersterke backoffice is hiervoor onmisbaar. Als Order Specialist ben je verantwoordelijk voor het runnen van de afdeling waar alles samenkomt: inkoop, logistiek, design, verkoop en de financiële administratie.

 

Je werkzaamheden zijn het controleren en verwerken van verkooporders, het maken van facturen en het voorbereiden van bestellingen naar leveranciers toe. Daarnaast onderhoud je het systeem, zoals aanpassingen op relatie kaarten, in orders of artikelen. Je bent stressbestendig en optimistisch en je denkt oplossingsgericht. Je bent in staat om op strategisch niveau mee te denken over het streamlinen en automatiseren van onze processen, maar je bent tegelijkertijd niet vies van aanpak-werk. Je bent communicatief vaardig en schakelen met andere afdelingen is voor jou geen probleem.

Onze wensen:

  • Je bent leergierig, analytisch en scherp;

  • Je hebt ervaring met Exact Online Handel;

  • Je denkt oplossingsgericht; the obstacle is the way;

  • Je bent graag betrokken bij meerdere afdelingen;

  • Je weet je weg in ERP- en/of voorraadsystemen (of leert snel);

  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels; Duits, Italiaans, Spaans of Grieks is een pré

Wat we bieden:

  • - Een kans om mee te bouwen aan een bedrijf dat impact maakt in de horecabranche en met 10-15% per maand groeit

  • - De leukste collega’s van Nederland (kijk maar: https://www.linkedin.com/search/results/people/?currentCompany=%5B%2214779701%22%5D)

  • - Een ruim, modern kantoor in Utrecht

  • - Flexibele werktijden

  • - Een goed salaris met performance-based incentives

  • - Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract bij wederzijdse tevredenheid

Restaurant Chef

ALWAYS PLAY TO WIN

Wat we bieden

Modern kantoor

in Utrecht

Bedrijfsfeestjes

Reiskosten-

vergoeding

Flexibele kantooruren

Pensioen-

bijdrage

TBC Merchandise

Lunch op kantoor

Laptop van

de zaak

Cake op je

verjaardag

Onbeperkt verlof opnemen

Refferal

bonus

Vijf ex-barista's

als collega's

Solliciteren? Mail ons via

solliciteren@thebrandingclub.nl