WELCOME TO THE CLUB 👋

Onze missie is vooruitstrevende horecabedrijven te helpen groeien. Door op een creatieve, efficiënte en duurzame manier bedrukte horecaproducten te leveren, helpen we onze klanten merkbeleving, naamsbekendheid en omzet te vergroten.

SPELEN OM TE WINNEN

Be creative
We leveren maatwerk en streven naar het hoogst haalbare voor onze klanten en onszelf. Zoals Annebel zou zeggen: “Ik werk met mijn vrienden.” Doordat we elkaar uitdagen en respectvol met elkaar omgaan, kunnen wij de allerbeste producten leveren die direct bijdragen aan de groei van jouw merkbeleving. 

Be bold
We zoeken graag de uitdaging op en durven risico’s te nemen. Vernieuwend zijn binnen onze branche doen we graag en is voor ons niet uitzonderlijk. Gaat er iets niet goed? Dan hebben we weer een kans om onszelf te verbeteren. 

Be authentic

Wij geloven dat elk individu een unieke bijdrage kan leveren. Iedereen bij ons wordt aangemoedigd om met een andere blik naar de wereld te kijken: kleine dingen maken een groot verschil.

Vanaf het begin hebben we alles bij The Branding Club zo ingericht dat het aansluit op de behoeften van horecaprofessionals. We werken aan een nieuwe generatie bedrukte horecaproducten en een nieuwe manier om onze klanten ermee te ondersteunen.

 

Een product-first benadering waar onze klanten oprecht van kunnen profiteren. Mede hierdoor groeien we maandelijks met ruim 10% en liggen we op koers om begin 2022 door de grens van €1mln aan maandelijkse orders te gaan.

 

We delen een voorliefde en een hoge lat voor het ontwikkelen en ontwerpen van producten waar onze klanten baat bij hebben. Onze resultaatgerichte creëer-cultuur wordt gebalanceerd door cross-functionele teams en korte product cycles. tegelijkertijd houden we tijd over voor onze families, reizen en persoonlijke ambities - als fotografen, wijnkenners, atleten, foodies en kunstenaars.

VOLG ONS

BOUW MEE AAN EUROPA'S GROOTSTE PLATFORM VOOR BEDRUKTE HORECAPRODUCTEN

The Branding Club is altijd op zoek naar nieuw talent voor onze teams. We zoeken nieuwsgierige individuen met goede ideeën en uitgesproken meningen die - heel belangrijk - 100% commitment hebben op het maken van impact voor onze klanten en partners in de horecabranche.