Hi, wij zijn The Branding Club! 👋🏼

Onze missie is vooruitstrevende horecabedrijven te helpen groeien. Door op een creatieve, efficiënte en duurzame manier bedrukte horecaproducten te leveren, helpen we onze klanten merkbeleving, naamsbekendheid en omzet te vergroten.

Spelen om te winnen

Be loved

We streven altijd naar het hoogst haalbare, zowel voor onze klanten als onze medewerkers. We gaan respectvol met elkaar om, net zoals je met je vrienden zou doen.

Dit stelt ons in staat de allerbeste producten te bouwen, die direct bijdragen aan groei.

Be bold

We durven risico’s te nemen en buiten de gebaande paden te gaan. Dat we dingen doen die ongehoord zijn in onze branche, is voor ons niet uitzonderlijk. Fouten zien we als een kans om beter te worden. Wij geloven dat dit tot de beste resultaten leidt.

Be authentic

Wij zijn anders dan anders en daar zijn we trots op. We geloven dat elk individu een unieke bijdrage kan leveren en we moedigen onze mensen aan met een andere blik naar de wereld te kijken. Ook kleine dingen kunnen een groot verschil maken.

We zijn de snelstgroeiende horeca-toeleverancier van Nederland. We vinden dat bedrukte horecaproducten al te lang onnodig ingewikkeld zijn. Van lange levertijden en grote minimale bestelhoeveelheden tot slechte service en onhandige logistiek; bedrukte horecaproducten zijn verwarrend, tijdrovend en - om eerlijk te zijn - saai.

 

Vanaf het begin hebben we alles bij The Branding Club zo ingericht dat het aansluit op de behoeften van horecaprofessionals. We werken aan een nieuwe generatie bedrukte horecaproducten en een nieuwe manier om onze klanten ermee te ondersteunen. Een product-first benadering waar onze klanten oprecht van kunnen profiteren. Mede hierdoor groeien we maandelijks met ruim 10% en liggen we op koers om begin 2022 door de grens van €1mln aan maandelijkse orders te gaan.

 

We delen een voorliefde en een hoge lat voor het ontwikkelen en ontwerpen van producten waar onze klanten baat bij hebben. Onze resultaatgerichte creëer-cultuur wordt gebalanceerd door crossfunctionele teams en korte productcycles. En tegelijkertijd houden we tijd over voor onze families, reizen en persoonlijke ambities - als fotografen, wijnkenners, atleten, foodies en kunstenaars.

Bouw mee aan Europa's grootste platform voor bedrukte horecaproducten

The Branding Club is altijd op zoek naar nieuw talent voor onze teams. We zoeken nieuwsgierige individuen met goede ideeën en uitgesproken meningen die - heel belangrijk - 100% commitment hebben op het maken van impact voor onze klanten en partners in de horecabranche.