Over ons

Ontstaan

Het idee voor The Branding Club kreeg concreet vorm in het voorjaar van 2019. In de jaren daarvoor brachten we al enkele producten voor de horecabranche op de markt. Gedurende die periode werd het ons duidelijk dat veel horecaondernemers behoefte hebben aan manieren om hun merk goed in de markt te zetten. Ze hebben er ideeën genoeg over, maar vaak niet de tijd en middelen om hier zelf mee aan de slag te gaan. Wanneer ze destijds toch een poging waagden, liepen ze aan tegen onrealistisch hoge minimumafnames, lange levertijden en onduidelijke prijzen. Dit moest beter kunnen.

De Missie

Horecabedrijven helpen groeien door gebrande producten te leveren die doelgericht bijdragen aan het vergroten van brand awareness.

Onze kernwaarden

01. MAKE IT WORK

Wij zijn bereid alles uit de kast te halen. Benutten al onze kennis, middelen en relaties om ons te onderscheiden. Wij, wij doen het gewoon. Met volle overgave ondernemen. Via de inzet van onze resources voel je onze daadkracht.

03. GUIDING LIGHT

Samen zijn we The Branding Club. De praktijk heeft ons gevormd, wij noemen het streetwise. Een prikkelende blend van jarenlange ervaring en deskundigheid met de frisse energie en commitment van de nieuwe generatie. Zo geven we richting aan iedereen die met ons in aanraking komt, van concept tot product.

05. BEING CURIOUS

We zijn altijd in beweging. Willen leren daarom vragen we door. Om te blijven ontwikkelen. Als medewerkers, merk, maar ook in onze mogelijk- heden naar onze toeleveranciers en klanten.

We staan nooit stil om altijd meer te kunnen doen voor onze klant dan we nu al doen.

02. GOAL ORIENTED

Doelgericht zit in ons merk gebakken. Wij werken niet vanuit één product, maar vanuit de kracht van de totaaloplossing. Productondernemend gaan wij een uitdaging graag aan. Creëren de vrijheid om het te mogen doen. Zolang het bijdraagt aan de maximale Branding Impact die onze klant kan maken.

04. FOR THE FUTURE

Bewust van de tijdsgeest en onze omgeving werken we in het heden, maar onze horizon ligt verder. We zijn er voor een duurzame toekomst, met onze klanten en het productassortiment. Daarom doen we er graag een schep bovenop en maken wij de juiste impact nu. Voor de toekomst.

Bel +31 30 265 7014 of laat je terugbellen:

Op de hoogte blijven? Schrijf je in:

Contact

Savannahweg 69

3542 AW Utrecht, NL

030 2657 014

info@thebrandingclub.nl

KvK: 75022516

Neem contact op

Handige links
  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle