Hoe Café Burger ook thuis een sterke merkbeleving creëert.

Bijgewerkt: 13 sep 2020Producten

Burgerbakje

Frietzakje

Papieren tas

Vetvrij papier


Mensen in ’t Gooi zijn niet vies van een goede hamburger. En als er één plek is waar hun honger gestild wordt, is het wel bij Café Burger in Hilversum. Hun specialiteit zit al in de naam, maar door een zogeheten Tafel & Tap-concept te hanteren, waan je je in een zaak waarin je niet alleen kunt komen genieten van een ambachtelijke hamburger, maar ook gezellig een drankje kunt doen. De combinatie van bijzondere hamburgers met tal van speciaalbieren lokt sinds 2014 al veel mensen naar de hoek waar Café Burger gevestigd is.

Sinds maart 2020 is Café Burger begonnen met bezorgen. De toon was gezet en mensen wilden ook thuis genieten van alles wat de zaak te bieden had. Een beter moment om te beginnen met bezorgen, had er niet kunnen zijn, want niet veel later kwam het coronavirus om de hoek kijken. Nu er opeens minder mensen in de zaak kwamen, werd het des te belangrijker om mensen thuis de Café Burger-ervaring te laten beleven.

Met dit doel hebben we o.a. vetvrij papier, papieren zakjes, burgerbakjes en papieren tassen geleverd. Vooral de burgerbakjes zijn hierbij belangrijk. Deze moeten de juiste afmetingen, materialen en vorm hebben om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de hamburgers - ook onderweg - gewaarborgd blijft. Doel bereikt, want Café Burger scoort gemiddeld een 9 op Thuisbezorgd.nl.

Benieuwd hoe we zorgen dat jouw merkbeleving bij mensen thuis net zo sterk (of sterker) is als ín de zaak? Neem dan contact op! We helpen je graag verder.

#cafeburger #thebrandingclub #horecabranding #cafeburgerhilversum #branding #horecamerk #horeca #wieleestdehashtags

116 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven