Dikke Dirck groeit: een combinatie van unieke beleving met krachtige horecabrandingProducten

Vetvrij papier

Verfrissende doekjes

Bestekzakjes

Servetten

Vlaggetjes

In 2016 begonnen Luc en Maesa Dielissen Dikke Dirck in Harderwijk. Al snel groeide dit unieke #horecamerk uit tot een begrip in de wijde omgeving. Onlangs opende Dikke Dirck Amersfoort zijn deuren. Eén van de belangrijkste redenen voor dit succes: Dikke Dirck weet als geen ander een unieke, magische ervaring te creëeren voor iedere gast. Het sprookjesachtige, doch moderne interieur, gemixt met een menu met voor ieder wat wils, alsmede talloze gave Dikke Dirck-uitingen en service met enthousiasme, maken het tot een absolute must-visit.

Veel gasten maken foto's in de zaak. Doeltreffende Dikke Dirck-uitingen mogen hierbij dus niet ontbreken. Daarom leveren we o.a. vetvrij papier, verfrissende doekjes, bestekzakjes, servetten en vlaggetjes, voorzien van catchy #horecabranding.

Vlaggetjes zijn hierbij één van de meest doeltreffende middelen. Naast de toegevoegde waarde van een zichtbaar logo, zijn ze breed inzetbaar en zorgen ze ervoor dat gerechten er direct kleurrijker en gezelliger uitzien. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in talloze soorten en maten, zodat je gegarandeerd opvalt.

Meer weten over dit succesverhaal of over onze prikkers? Get in touch! We helpen je graag.

#dikkedirck #vlaggetje #horecabranding #thebrandingclub #horeca #wieleestdehashtags
126 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven