Hoe Local Thanks Amsterdamse ondernemers steunt met lokale gift boxes

Bijgewerkt: 2 dec 2020

The Traveller opende in het najaar van 2019 zijn deuren. Gevestigd midden in het groene park op de nieuwe campus van ING, zou het dé ontmoetingsplek worden voor iedereen uit de omgeving. Omdat ING-medewerkers nu noodgedwongen veelal thuis zitten, bedacht het team van The Traveller samen met partner en toeleverancier The Pixel Bakery een nieuw concept: Local Thanks.Het menu van The Traveller is avontuurlijk met een mix van traditionele wereldgerechten, bereid volgens moderne kooktechnieken. Ook de drankenkaart is met bieren en wijnen uit alle windstreken één grote ontdekkingsreis. Daarbij is de bediening en het keukenpersoneel internationaal, wat nog meer bijdraagt aan die authentieke smaakbeleving. Het restaurant ligt middenin het centrale park dat de kantoren met elkaar verbindt en het had de werkplek van 15.000 werknemers en studenten moeten worden. Inmiddels zijn zowel de ING-campus als het restaurant open, maar de mensen werken noodgedwongen veelal thuis.


Local thanks is een initiatief van lokale ondernemers voor lokale ondernemers. Met de gift boxes van Local thanks support je lokale bedrijven in Amsterdam, die geraakt zijn door de coronacrisis. De bedrijven zijn gevestigd in Amsterdam of leveren hun producten aan Amsterdamse ondernemers. De boxen van Local Thanks zorgen ervoor dat deze bedrijven het jaar alsnog positief kunnen afsluiten.


De Local thanks boxes zitten vol met prachtige lokale producten en een giftcard ter waarde van €50. De giftcard is te verzilveren bij één van de aangesloten restaurants voor een heerlijke lunch of diner en is geldig bij besteding vanaf €150.Op dit moment support Local Thanks de volgende Amsterdamse bedrijven: Visaandeschelde, THE ROAST ROOM, The Traveller, Brasserie Paardenburg, Het Bosch en De Kruidfabriek by LUTE in samenwerking met Piper-Heidsieck, Marie-Stella-Maris, El Jefe Primo Salsa, Brandt & Levie, Arti Choc, Join the Pipe, Senza Tea Co en De Bruijn Wijnkopers.


Benieuwd naar de gift boxes? Meer informatie vind je op www.localthanks.nl.127 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven