Coronasucces: Hoe The Gyros Club in een bewogen jaar de Grote Markt in Den Haag veroverde


Sinds 14 november 2019 heeft Den Haag er een nieuwe hotspot bij: The Gyros Club. En hoewel de afgelopen maanden op zijn minst bijzonder waren, is het bedrijf een daverend succes.

Eigenaar Pascali Topaloudis noemt het concept een ‘Mediterrasian Streetfood Club’: op de kaart vinden gasten niet alleen gyros en andere Griekse signatures; je kunt er tevens terecht voor allerlei exotische streetfood-gerechten en unieke cocktails.

Wie er binnenkomt kan niet om het groene velvet-meubilair en de opvallende cocktailbar heen. Knallende neon-letters met de tekst ‘Fuck social media, I am dope in real life’ sieren de muur. Daarmee is één ding zeker: The Gyros Club is Instagrammable!

Sinds de opening leveren we talloze gepersonaliseerde producten die bijdragen aan de doeltreffende merkbeleving, waaronder servetten, papieren tassen, vetvrij papier en biodisposables voor take-away. Doordat we lage aantallen produceren en de producten vervolgens op afroep uitleveren, worden kostbare cash en ruimte bespaard. Zo kunnen ze hun middelen inzetten voor het allerbelangrijkste: groei.


Benieuwd hoe we horecabedrijven helpen met de juiste producten, kostenbesparingen en betere cashflow door lage minimale afnames? Onze Brand Ambassadors adviseren je graag.

248 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

OOK EEN SUCCESVERHAAL WORDEN?

NEEM CONTACT OP!

BLIJF OP DE HOOGTE

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
Producten
Contact

Savannahweg 69

3542 AW Utrecht, NL

030 2657 014

info@thebrandingclub.nl

KvK: 75022516

Neem contact op

Handige links