PRIVACYVERKLARING

 

Inleiding

In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen liggen. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

 

De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen. 

 

Inhoud

  1. The Branding Club B.V.

  2. Doel gegevens

  3. Ontvangers

  4. Opslag periode

  5. Beveiliging

  6. Cookies, of vergelijkbare technieken

  7. Jouw rechten

  8. Plichten

 

1. The Branding Club B.V. 

Je leest op dit moment de privacy verklaring van The Branding Club.

The Branding Club levert horecabranding met impact. Dit houdt in de praktijk in dat we ogenschijnlijk kleine producten leveren op een manier die zorgt voor positieve impact - want details maken tegenwoordig het verschil. Denk aan horeca-essentials als hoogwaardige servetten, papieren tassen, bestekzakjes, vetvrij papier en meer. We streven ernaar innovatieve concepten te combineren met de beste prijs/kwaliteit en ook met biodisposables zijn we bewust het voordeligst. Met tientallen jaren ervaring in de horecabranche weten we hoe de vork in de steel zit en helpen we horecazaken - zowel groot als klein - het maximale uit hun producten te halen. Samen met onze klanten creëren we op deze manier ijzersterke branding met impact.

 

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door The Branding Club verzameld worden. 

Denk hierbij aan: 

 

  • Voor- en achternaam 

  • Geslacht

  • Adresgegevens

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

  • Gegevens over de activiteiten op onze website

  • Bankrekeningnummer

  • KvK nummer

  • BTW nummer


 

Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. 

 

Heb je vragen of opmerkingen over het gebruik van jouw gegevens door The Branding Club, neem dan gerust contact met ons op. 

 

 

E-mail: info@thebrandingclub.nl

Telefoon: 030-265 7014

Adres: Savannahweg 69, 3542 AW, Utrecht

KvK: 75022516

BTW: NL.860.112.111.B01

 

The Branding Club is een besloten vennootschap (B.V.), welke wordt gedreven Boudewijn Graveland.

 

 

2. Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door The Branding Club. Deze worden hieronder toegelicht.

 

2.1 Het versturen van nieuwsbrieven.

The Branding Club stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je voornaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van The Branding Club of via inschrijving bij ons als klant. Daarnaast kan je mondeling of tekstueel gevraagd worden om je aan te melden. 

 

2.2 Contact opnemen.

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met The Branding Club via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en projectomschrijving.

 

2.3 Analytics

De website van The Branding Club verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn tot op zekere hoogte anoniem. Google Analytics verzendt uw locatie op basis van uw IP adres, maar is verder niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij verder aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. 

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers. 

 

2.4 Account

Om een account aan te kunnen maken op onze website heeft The Branding Club een aantal gegevens nodig om uw bestelling te kunnen verwerken, te versturen en de betaling af te handelen. Het gaat hier om de volgende gegevens:

 

  • Voor- en Achternaam

  • Bedrijfsnaam

  • Adresgegevens

  • KvK-nummer

  • BTW-nummer

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

 

 

2.5 Analyse surfgedrag

The Branding Club analyseert uw gedrag op onze website met behulp van cookies om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren. 

 

2.6 Wettelijke verplichting

The Branding club verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn. Zoals gegevens die nodig zijn voor onze belastingaangifte.

 

2.7 Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij zij toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@thebrandingclub.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

2.8 Geautomatiseerde besluitvorming

The Branding Club neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. 

 

 

3. Ontvangers

De gegevens die The Branding Club ontvangt en verwerkt, worden beheerd d.m.v.:

 

3.1 WIX

De nieuwsbrieven worden verzonden met WIX. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen WIX.

 

3.2 Hosting Partner

De e-mail van The Branding Club wordt gehost bij Hostnet B.V. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Hostnet B.V.

 

3.3 Website Hosting Partner

De website en back-ups van de website worden gehost bij Hostnet B.V.. Gegevens die jij achterlaat op de website van The Branding Club zijn op de servers van Hostnet B.V opgeslagen.

 

4. Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door The Branding Club, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

 

4.1 Het versturen van nieuwsbrieven

Jouw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in Mailchimp en ons CRM systeem Teamleader. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar. 

 

4.2 Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met The Branding Club via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden maximaal tien jaar terug bewaard.

 

4.3 Website gegevens

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn tot op zekere hoogte anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres, maar wel aan je locatie op basis van je IP adres. Deze gegevens worden voor 26 maanden bewaard binnen Google Analytics.

 

4.4 Account gegevens

De gegevens die we hebben verzameld om je bestelling te verwerken, denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzend- en/of factuuradres en naam van de contactpersoon, bewaren we conform de wettelijke termijn van de belastingdienst voor 7 jaren.

 

5. Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. 

 

De persoonsgegevens die door The Branding Club of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar The Branding Club. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. 

 

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

 

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van The Branding Club beschermd is.

 

Daarnaast is het domein van The Branding Club ondertekend met DNSSEC. Dit is een extra hulpmiddel waarmee de ‘bewegwijzering’ van de website veiliger en vertrouwder wordt.

 

6. Cookies, of vergelijkbare technieken

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone en die zal moeten worden geaccepteerd. The Branding club gebruikt alleen technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

7. Jouw rechten

7.1 Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij The Branding Club vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met The Branding Club. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

 

7.2 Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door The Branding Club. Stuur hiervoor een mail aan info@thebrandingclub.nl of pas je gegevens op de website zelf aan in je account. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde link onderaan elke mail.

 

7.3 Recht op overdracht

Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij The Branding Club opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient The Branding Club al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

 

7.4 Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij The Branding Club vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens moeten bewaren.

 

7.5 Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat The Branding Club niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

 

7.6 Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat The Branding Club jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via info@thebrandingclub.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

 

 

8. Plichten

The Branding Club verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van The Branding Club via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

 

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om offertes, orderbevestigingen en facturen te kunnen sturen, en indien gewenst de nieuwsbrief. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan The Branding Club de betreffende dienst niet aanbieden.

 

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met The Branding Club met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

 

The Branding Club behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer The Branding Club dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van The Branding Club te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. 

 

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op.