PURCHASER

Gaat jouw hart sneller kloppen van inkooporders nauwkeurig bijhouden en het overzicht bewaren? Als Purchaser onderhoud je contact met onze leveranciers uit Nederland en het buitenland. Je bent dé informatiebalie voor alle vragen over inkoop op kantoor en houdt je hoofd koel! 

Fulltime - Utrecht

HI, WIJ ZIJN THE BRANDING CLUB! 👋

Onze missie is vooruitstrevende horecabedrijven te helpen groeien. Door op een creatieve, efficiënte en duurzame manier bedrukte horecaproducten te leveren, helpen we onze klanten merkbeleving, naamsbekendheid en omzet te vergroten.

VOOR JE VERDER LEEST

Bij The Branding Club zijn commitment en integriteit de belangrijkste kernwaarden. Ons team bestaat uit ambitieuze, doelgerichte professionals met een horecahart, die 100% gecommitteerd zijn op het succes van onze klanten, collega's en partners. We bewegen snel en we zoeken mensen die eager zijn om uit hun comfortzone te stappen en te groeien - zowel zakelijk als persoonlijk.

ONS COMMITMENT

Bedrukte horecaproducten zorgen voor meer merkbeleving, hogere waardeperceptie, betere reviews en grotere winstmarges. The Branding Club helpt vooruitstrevende horecabedrijven het maximale uit hun horecamerk te halen door doeltreffende horeca- producten te ontwerpen, ontwikkelen en leveren.

JOUW IMPACT

Als Assistant Purchase Manager, aka Excelbaas, aka analytisch meesterbrein, houd je je bezig met het inboeken en up-to-date houden van alle inkooporders. Je hebt dagelijks contact met de leveranciers in binnen en buitenland en bent het aanspreekpunt voor onze accountmanagers m.b.t. lopende orders en de te verwachte levertijden. Je assisteert de Purchase Manager met de dagelijkse mails, het verwerken van prijswijzigingen, aangepaste levertijden en nieuwe aanvragen. Je bent onze spin in het web als het aankomt op overzicht, structuur en informatie. Dankzij jou is iedereen te allen tijde op de hoogte van de laatste updates, zodat we onze relaties proactief kunnen informeren.

ONTMOET JE COLLEGA'S

Je werkt hoofdzakelijk samen met je collega's van inkoop, backoffice en finance, alsmede verkoop.

WIE MOET JE ZIJN?

   De nieuwe APM die wij zoeken:

 • Houdt van overzicht en structuur

 • Weet alles van Excel

 • Heeft ervaring met inkooporders, pricing en logistiek

 • Is nauwkeurig en oplettend

 • Houdt het hoofd koel bij een beetje stress

 • Spreekt en schrijft (zeer) goed Engels en Nederlands; Duits of Grieks is een pré

 • Kan niet wachten om aan de slag te gaan en impact te maken

WAT WE BIEDEN:​

 • Een essentiële functie binnen een jonge, ambitieuze organisatie, die met >15% per maand groeit

 • Een no-nonsense bedrijfscultuur waar balans tussen werk en persoonlijke ambitie centraal staat

 • Een goed basissalaris (>€2,5k) in combinatie met performance-based incentives

 • Zeer brede doorgroeimogelijkheden

 • Een contract voor bepaalde tijd, met - bij een wederzijdse klik - uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd

WAT WE BIEDEN

Bij The Branding Club hechten we bovenal waarde aan één ding: resultaat. Zo lang onze mensen zich persoonlijk ontwikkelen, plukken onze klanten en wij als bedrijf daar de vruchten van. Horeca doet niet aan 9 tot 5, dus wij ook niet. Daarom hanteren we flexibele kantooruren.

Modern kantoor
in Utrecht

Bedrijfsfeestjes

Reiskosten-
vergoeding

Flexibele kantooruren

Pensioen-
bijdrage

TBC Merchandise

Lunch op kantoor

Laptop van
de zaak

Cake op je
verjaardag

Exemplaar Straight Line Leadership

Makkelijk
bereikbaar

Vijf ex-barista's
als collega's