VETVRIJ PAPIER

Bedrukt vetvrij papier is één van de voordeligste en meest doeltreffende producten om in te zetten voor meer merkbeleving, betere reviews en vergrote naamsbekendheid.

 

De minimale afname bestaat uit 10 pakken en de prijzen liggen tussen €0,005 en €0,03 per vel, afhankelijk van de afmetingen. 

Minimale investering

€600

Gemiddelde levertijd

4 weken

Unieke designs

Binnen 24 uur een offerte

Logistiek op maat

WAAROM VETVRIJ PAPIER

Ook wel vetwerend papier genoemd. Bij vetvrij papier zullen de vetstoffen niet uit het voedsel trekken. Dit zorgt voor maximale smaakbeleving bij de klant. Daarnaast is vetvrij papier ook ideaal om je producten te presenteren of conserveren.  

VETVRIJ PAPIER IS TRENDING

Steeds meer bedrijven zetten in op het bedrukken van vetvrij papier. Naast bovengenoemde functies, geeft het de presentatie een lift. Teds is een uitstekend voorbeeld van een bedrijf dat graag met bedrukt vetvrij papier werkt.  

LAGE INVESTERING,
SNELLE LEVERING

Vetvrij papier is in bruin of wit leverbaar met een gemiddelde levertijd van 3 weken. Vetvrij papier is bij The branding Club een absolute bestseller en wordt tegen een zeer scherp tarief aangeboden. Soms tot wel 8 keer goedkoper. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.  

INSPIRATIE