MINIMALE TIJD,

MAXIMAAL RESULTAAT

Twee weken wachten op een offerte? Dat is niet meer van deze tijd. Omdat je het als horecaprofessional al druk genoeg hebt, nemen we zoveel uit handen als je wilt. Wij staan altijd aan, reageren snel en zorgen dat je binnen een mum van tijd aan de slag kunt met de beste producten voor jouw horecabedrijf.

1. INVENTARISEREN

We bespreken met welke producten we het meeste resultaat kunnen behalen voor jouw horecaonderneming. Het kan zijn dat je al een aantal producten in gedachten hebt. Zo niet, helpen we je met onze expertise graag met het maken van de juiste keuze. We brengen in kaart waar, wanneer en hoe je de producten geleverd wilt hebben en sturen je binnen 24 uur een voorstel op maat.

3. LEVEREN

Wanneer je de ontwerpen hebt goedgekeurd, gaat je order direct in productie. Afhankelijk van het product, duurt de productie de eerste keer zo’n vier weken. Zodra je producten bij ons in het magazijn zijn binnengekomen, controleren we ze nog een laatste keer, waarna ze klaar zijn om voor het eerst geleverd te worden. Eventueel slaan we producten voor je op en leveren we op afroep uit. Je kunt er ook voor kiezen de producten door je vaste groothandel te laten leveren.

2. ONTWERPEN

Zodra je de producten hebt gekozen, gaan we direct aan de slag met de ontwerpen. Je kunt zelf een ontwerp maken, of dit laten doen door ons team van grafische ontwerpers. Enkel een logo is vaak al krachtig, maar we denken graag verder. Zodra we de juiste drukbestanden en eventuele input hebben ontvangen, sturen we je binnen 24 uur de eerste werktekeningen.

4. BIJSTUREN

Het is tijd om jouw producten te gaan gebruiken. Samen kijken we hoe de reacties van de gasten en het personeel zijn en brengen we resultaten in kaart. Wanneer je door je eigen voorraad heen bent, leveren en/of produceren we opnieuw. Eventueel passen we ontwerpen aan en proberen we iets nieuws. Zo zijn je producten altijd up-to-date en zit je nooit zonder.

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN DOEN?

NEEM CONTACT OP!

BLIJF OP DE HOOGTE

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
Producten
Contact

Savannahweg 69

3542 AW Utrecht, NL

030 2657 014

info@thebrandingclub.nl

KvK: 75022516

Neem contact op

Handige links