WAT WIJ DOEN?

Wij helpen horecabedrijven groeien. Dit doen we door producten te leveren die we klantspecifiek ontwerpen. Door horecabranding op een doeltreffende manier in te zetten, creëren we krachtige horecamerken die altijd top-of-mind blijven.

Omdat je het als horecaprofessional al druk genoeg hebt, nemen we zoveel uit handen als je wilt. Wij staan altijd aan, reageren snel en zorgen dat je binnen een mum van tijd aan de slag kunt met de beste producten voor jouw horecaonderneming.

2. ONTWERPEN

Zodra je gekozen hebt met welke producten je wilt beginnen, gaan we direct aan de slag met de ontwerpen. Je kunt zelf een ontwerp aanleveren, of dit laten doen door ons team van grafische ontwerpers. Enkel je logo is vaak al krachtig genoeg, maar we denken graag verder. Zodra we de juiste drukbestanden en eventuele input hebben ontvangen, sturen we je binnen 24 uur de eerste werktekeningen.

4. BIJSTUREN

Het is tijd om jouw producten te gaan gebruiken. We houden contact om te kijken hoe alles loopt. Samen kijken we hoe de reacties van de gasten en het personeel zijn en brengen we resultaten in kaart. Wanneer je door je eigen voorraad heen bent, leveren en/of produceren we opnieuw. Eventueel passen we ontwerpen aan en proberen we iets nieuws. Zo zijn je producten altijd up-to-date en zit je nooit zonder.

1. INVENTARISEREN

Samen bespreken we met welke producten we het meeste resultaat kunnen behalen voor jouw horecaonderneming. Het kan zijn dat je al een aantal producten in gedachten hebt. Zo niet, helpen we je met onze expertise graag met het maken van de juiste keuze. We brengen in kaart waar, wanneer en hoe je de producten geleverd wilt hebben en sturen je binnen 24 uur een voorstel op maat.

3. LEVEREN

Wanneer je de ontwerpen hebt goedgekeurd, gaat je order direct in productie. Afhankelijk van het product, duurt het produceren de eerste keer zo’n vier weken. Zodra je producten bij ons in het magazijn zijn binnengekomen, controleren we ze nog een laatste keer. Daarna zijn je producten klaar om voor de eerste keer geleverd te worden. Dit kunnen wij voor je doen, maar we kunnen je producten ook laten leveren door een horecagroothandel naar keuze.

Bedrijfskleding

Klaar om aan de slag te gaan

met jouw producten?

Bel +31 30 265 7014 of laat je terugbellen:

Op de hoogte blijven? Schrijf je in:

Contact

Savannahweg 69

3542 AW Utrecht, NL

030 2657 014

info@thebrandingclub.nl

KvK: 75022516

Neem contact op

Handige links
  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle