Wij helpen vooruitstrevende horecabedrijven groeien

DE MISSIE

Bedrukte horecaproducten vergroten waardeperceptie en zorgen voor meer naamsbekendheid, betere reviews en hogere winstmarges. Door sneller, voordeliger en vanaf lagere minimale afnames te leveren dan de horecabranche gewend is, helpen we vooruitstrevende horecabedrijven met het realiseren van kostenbesparingen, betere cashflow en een efficiëntere bedrijfsvoering. We bieden persoonlijke service en staan onze klanten van A tot Z bij.

COMMITMENT

Bij The Branding Club zijn commitment en integriteit de belangrijkste kernwaarden. Ons team bestaat uit ambitieuze, doelgerichte professionals met een horecahart, die 100% gecommitteerd zijn op het succes van onze klanten, collega's en partners. We bewegen snel en we zoeken individuen die eager zijn om uit hun comfortzone te stappen en te groeien - zowel zakelijk als persoonlijk.

VACATURES

Backoffice Manager

Fulltime - TBC HQ - Utrecht

Als Backoffice Manager ben je verantwoordelijk voor alle processen aan de achterkant. Je werkt actief samen met collega's en partners en zorgt dat alle data te allen tijde gestructureerd en vindbaar is.

Creative Director

Fulltime - TBC HQ - Utrecht

Als Creative Director ben je verantwoordelijk voor de grafische afdeling van The Branding Club. Je helpt onze klanten met het bouwen van krachtige, doeltreffende merken.

Wat we bieden

Modern kantoor

in Utrecht

Bedrijfsfeestjes

Reiskosten-

vergoeding

Flexibele kantooruren

Pensioen-

bijdrage

TBC Merchandise

Lunch op kantoor

Laptop van

de zaak

Cake op je

verjaardag

Enorm scherm

(27 inch)

Refferal

bonus

Vijf ex-barista's

als collega's

BLIJF OP DE HOOGTE

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
Producten
Contact

Savannahweg 69

3542 AW Utrecht, NL

030 2657 014

info@thebrandingclub.nl

KvK: 75022516

Neem contact op

Handige links