Be authentic.

We helpen vooruitstrevende horecabedrijven groeien door op een creatieve, efficiënte en duurzame manier bedrukte horecaproducten te leveren. In alles wat we doen, streven we naar het beste voor onze klanten, alsmede onze mensen.

We zoeken nieuwsgierige individuen met krachtige ideeën en een sterke drive om The Branding Club te helpen groeien. Ben je stoutmoedig en authentiek, een team-player en klaar voor een nieuw avontuur - join The Branding Club!

TBClubhouse breed.heic

We zijn een snelgroeiend team met grote ambities. We zijn gevestigd in Utrecht (NL) en we bedienen een groeiend aantal klanten uit Nederland en steeds meer omringende landen. We zijn inmiddels 6+ nationaliteiten en we hebben allemaal hetzelfde doel: vooruitstrevende horecabedrijven helpen groeien!

 

We vinden dat bedrukte horecaproducten al te lang onnodig ingewikkeld zijn. Van lange levertijden en grote minimale bestelhoeveelheden tot slechte service en onhandige logistiek; bedrukte horecaproducten zijn verwarrend, tijdrovend en - om eerlijk te zijn - saai.

 

Vanaf het begin hebben we alles bij The Branding Club zo ingericht dat het aansluit op de behoeften van horecaprofessionals. We werken aan een nieuwe generatie bedrukte horecaproducten en een nieuwe manier om onze klanten ermee te ondersteunen. Een product-first benadering waar onze klanten oprecht van kunnen profiteren. Mede hierdoor groeien we maandelijks met ruim 10% en liggen we op koers om begin 2022 door de grens van €1mln aan maandelijkse orders te gaan.

 

We delen een voorliefde en een hoge lat voor het ontwikkelen en ontwerpen van producten waar onze klanten baat bij hebben. Onze resultaatgerichte creëer-cultuur wordt gebalanceerd door crossfunctionele teams en korte productcycles. En tegelijkertijd houden we tijd over voor onze families, reizen en persoonlijke ambities - als fotografen, wijnkenners, atleten, foodies en kunstenaars.

Vacatures

Open Sollicitatie 🤩

To infinity and beyond

Van gedreven, creatieve individuen kunnen we er nooit genoeg hebben. Wil je bijdragen aan onze missie, maar zie je geen passende vacature? Get in touch! We horen graag hoe jij denkt ons kunt helpen het verschil te maken.

Wat we bieden

Bij The Branding Club hechten we bovenal waarde aan één ding: resultaat. Zo lang onze mensen zich persoonlijk ontwikkelen, plukken onze klanten en wij als bedrijf daar de vruchten van. Horeca doet niet aan 9 tot 5, dus wij ook niet. Daarom hanteren we flexibele kantooruren en kun je onbeperkt verlof opnemen.

Modern kantoor

in Utrecht

Bedrijfsfeestjes

Reiskosten-
vergoeding

Flexibele kantooruren

Pensioen-

bijdrage

TBC Merchandise

Lunch op kantoor

Laptop van

de zaak

Cake op je
verjaardag

Onbeperkt verlof opnemen

Refferal

bonus

Vijf ex-barista's
als collega's