Speel jij om te winnen  of om niet te verliezen?

Bewerkt.png

The Branding Club werkt voor winnaars; vooruitstrevende horecabedrijven die nooit uitgespeeld zijn; altijd op zoek naar producten en designs die hen helpen zich te onderscheiden van de rest.

Ons team bestaat uit creatieve, leergierige professionals die 100% commitment hebben op resultaat en altijd in staat zijn om te stretchen. Want, we geloven dat één factor bovenal essentieel is voor de groei van onze club: de persoonlijke groei van de mensen die er onderdeel van uitmaken. En groei en comfort gaan niet samen.

Doordat onze mensen groeien, groeit het hele bedrijf - hard: gemiddeld met ruim 10% extra orders en 1 nieuwe collega per maand. Echter, we zijn nog láng niet klaar, want er zijn nog enorm veel horecabedrijven waarvoor we van waarde kunnen zijn.

 

Daarom zijn we op zoek naar leergierige, creatieve individuen om ons te helpen zo snel mogelijk voor zo veel mogelijk horecabedrijven van waarde te zijn. Een horecahart, creativiteit, doorzettingsvermogen en 100% commitment zijn eisen, waardevolle ervaring is een pre.

Heb jij het in je?

Restaurant Chef

ALWAYS PLAY TO WIN

Onze club

The Branding Club is in de zomer van 2019 opgericht met het doel vooruitstrevende horecabedrijven te helpen het maximale uit hun horecamerk te halen, door hen van A tot Z te helpen met alles omtrent bedrukte horecaproducten. 

 

We onderscheiden ons onder meer door innovatieve producten, 24/7 persoonlijke service, een in-house team van grafische ontwerpers, productexperts en inkopers, logistiek op maat en korte productietijden

 

We werken - samen met toppartners als HANOS, Bidfood, MAKRO en VHC - voor steeds meer toonaangevende horecabedrijven, waaronder Van der Valk, La Place, The Avocado Show, Vegan Junk Food Bar en meer.

WAT WE BIEDEN

Bij The Branding Club hechten we bovenal waarde aan één ding: resultaat. Zo lang onze mensen zich persoonlijk ontwikkelen, plukken onze klanten en wij als bedrijf daar de vruchten van. Horeca doet niet aan 9 tot 5, dus wij ook niet. Daarnaast hanteren we flexibele kantooruren en kun je onbeperkt verlof opnemen.

Modern kantoor

in Utrecht

Bedrijfsfeestjes

Reiskosten-

vergoeding

Flexibele kantooruren

Pensioen-

bijdrage

TBC Merchandise

Lunch op kantoor

Laptop van

de zaak

Cake op je

verjaardag

Onbeperkt verlof opnemen

Refferal

bonus

Vijf ex-barista's

als collega's